Magazine

In ICTU Magazines leest u nieuws en artikelen over het werken aan een betere digitale overheid.

Magazine ma, 04/24/2023 - 11:55

Over deze editie

In deze editie artikelen over programma's waarin ICTU samen met overheden werkt aan een betere digitale overheid. Zoals over de 'Persoonlijke Regelingen Assistent' dat burgers inzicht wil geven in overheidsregelingen. En ander kort nieuws, bijvoorbeeld over de Technologiescan die we deze maand publiceerden. Veel lees- en kijkplezier!

Magazine wo, 07/13/2022 - 10:55

Over deze editie

In deze editie een interview met Tim Faber (BZK) en Sylvia Kuilboer (ICTU) over de Interbestuurlijke Datastrategie (IBDS), en een artikel over ontwikkelingen rond digitalisering in Europa met Menno Gmelig Meijling en Xander van der Linde (ICTU). Beide onderwerpen kwamen aan bod tijdens een ICTU Summer Café (4 juli). Daarnaast een nieuwe ICTU Podcast over XR en ander nieuws. Een goede zomer gewenst!

Magazine vr, 04/29/2022 - 08:09

Over deze editie

In deze editie aandacht voor vijf jaar ICTU Kwaliteitsaanpak en hoe dat werkt in het programma Verbeteren Reisdocumentenstelsel van de RvIG. Daarnaast artikelen over hoe enterprise architectuur agile werken kan versterken, en over ontwerpen vanuit publieke waarden. Veel lees- en kijkplezier!