Magazine

In ICTU Magazines leest u nieuws en artikelen over het werken aan een betere digitale overheid.

Magazine 16 okt 2023

Over deze editie

Het is cybersecuritymaand, in deze editie daarom aandacht voor de Overheidsbrede Cyberoefening die 30 oktober plaatsvindt, ‘Vijf jaar overheidsbreed oefenen’. En ander nieuws over hoe wordt samengewerkt aan een betere digitale overheid. Zoals met de Kwaliteitsaanpak Softwareontwikkeling die nu ook in een internationale standaard aandacht krijgt. Veel leesplezier!

Magazine 24 apr 2023

Over deze editie

In deze editie artikelen over programma's waarin ICTU samen met overheden werkt aan een betere digitale overheid. Zoals over de 'Persoonlijke Regelingen Assistent' dat burgers inzicht wil geven in overheidsregelingen. En ander kort nieuws, bijvoorbeeld over de Technologiescan die we deze maand publiceerden. Veel lees- en kijkplezier!

Magazine 13 jul 2022

Over deze editie

In deze editie een interview met Tim Faber (BZK) en Sylvia Kuilboer (ICTU) over de Interbestuurlijke Datastrategie (IBDS), en een artikel over ontwikkelingen rond digitalisering in Europa met Menno Gmelig Meijling en Xander van der Linde (ICTU). Beide onderwerpen kwamen aan bod tijdens een ICTU Summer Café (4 juli). Daarnaast een nieuwe ICTU Podcast over XR en ander nieuws. Een goede zomer gewenst!