Overslaan en naar de inhoud gaan

Magazine

In ICTU Magazines leest u nieuws en artikelen over het werken aan een betere digitale overheid.

Magazine 09 jul 2019

Over deze editie

Een impressie van een inspirerende bijeenkomst over AI in Diligentia met professor Holger Hoos. En een drietal artikelen, over ingrediënten die bijdragen aan een geslaagd ICT-project met ‘Biometrie in de migratieketen’, over waarom DNB met de NORA-architectuur aan de slag ging, en over de lancering van Digicampus. En natuurlijk divers kort nieuws. Veel leesplezier gewenst!

Magazine 07 mrt 2019

Over deze editie

In deze editie een impressie van de bijeenkomst 'Beschaafde Bits in de praktijk' die ICTU met het Rathenau Instituut en Gebruiker Centraal organiseerde. In 'Werken aan inzetbaarheid is een must' twee onderzoekers van InternetSpiegel over 'Werken is Bewegen'. Daarnaast in deze editie divers kort nieuws en komende events. Veel leesplezier gewenst!

Magazine 23 okt 2018

Over deze editie

In deze editie een impressie van de ICTU Inspiratiedag en twee artikelen over parallelsessies tijdens deze bijeenkomst 'No guts, no digital glory'. Daarnaast informatie over de Praktijkrichtlijn die ICTU met NEN ontwikkelt, een kort verslag van het Kennisplatform (Big) Data en de Nationale Data Agenda, en ander kort nieuws. Veel leesplezier gewenst!