ICTU Café 6 december 2016

Evenement

Het volgende ICTU Café vindt plaats op 6 december en staat in het teken van informatieveiligheid en bijbehorend iBewustzijn.
Hoe staat het daarmee binnen de overheid? Deze vraag staat centraal in het ICTU Café op 6 december dat ICTU samen met het programma iBewustzijn organiseert. Sprekers zijn onder andere Rein Zijlstra (wethouder Zeewolde) en Peter Zinn (o.a. trendwatcher en informaticus).

Zijlstra neemt ons mee in het thema: Data is de nieuwe grondstof van deze tijd, maar is het veilig genoeg? Peter Zinn spreekt over laagdrempelig belang van informatieveiligheid en bewustwording. José Lazeroms (UWV), Michel van Leeuwen (NCSC), Peter Zinn en Rein Zijlstra nemen deel in het panel. Janine Jongepier (Ministerie van BZK) verzorgt een korte inleiding.

Het inhoudelijk programma start om 16.30 uur en duurt ongeveer tot 17.45 uur. Aansluitend vindt een netwerkborrel plaats. Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of zich aanmelden, stuurt u dan een bericht naar ictucafe@ictu.nl.

Over het ICTU Café

Het ICTU Café (#ICTUcafé) is een maandelijks terugkerende bijeenkomst over serieuze zaken van, voor en door medewerkers en relaties van ICTU. Iedere maand staat een inhoudelijk, interessant, relevant en actueel thema centraal. Het ICTU Café start met een prikkelende presentatie of lezing, gevolgd door een paneldiscussie. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Datum, tijdstip en locatie

Het ICTU Café wordt in principe elke 2e dinsdag van de maand van 16.30 tot 18.00 uur bij ICTU in Den Haag georganiseerd, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus. Doelgroep: collega's en relaties werkzaam in de digitale overheid.

De bijeenkomsten zijn in principe vrij toegankelijk (met uitzondering van de ICTU (Grand) Cafés voor genodigden). Met de opmerking dat een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bezoekers moeten voor aanvang worden aangemeld.

Let op: bij een bezoek aan het ICTU-pand is een identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) nodig om toegang te krijgen.

Lees meer informatie over de ICTU Cafés.