Overslaan en naar de inhoud gaan

Beschaafde Bits in de praktijk

Evenement

Medio 2018 publiceerde het Rathenau Instituut het rapport ‘Beschaafde Bits’, over fatsoenlijk digitaliseren met bijdragen van zeventien experts. Op 15 januari verkennen we met verschillende experts en met de inzichten uit dit rapport een volgende stap. Hoe kunnen we publieke waarden concreet maken in de praktijk? Hoe kunnen we die vormgeven, hoe kunnen we ze bijvoorbeeld meenemen in het ontwerpproces? Wat moeten we daarvoor doen?
 
ICTU organiseert deze bijeenkomst met Gebruiker Centraal en het Rathenau Instituut.

Deelname

ICTU organiseert regelmatig bijeenkomsten over actuele onderwerpen voor relaties en collega's werkzaam in de digitale overheid. Wilt u meer informatie of deelnemen aan de bijeenkomst op 15 januari? Stuur dan een bericht naar ictucafe@ictu.nl.

Wilt u graag op de hoogte blijven van bijeenkomsten die ICTU organiseert? Kijk dan op onze evenementenpagina, of stuur een berichtje naar ictucafe@ictu.nl.

blog%203%20origineel%20vierkant.jpg

Het Rathenau Instituut vroeg experts uit allerlei hoeken van de samenleving te laten zien hoe we de digitale samenleving beschaafd maken en houden. Overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties en wetenschappers pakten de handschoen op. In zeventien blogs reikten zij hun oplossingen aan. Ook ICTU leverde een bijdrage met een blog van André Regtop en Victor Zuydweg