Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkiezingen overheidsorganisatie en overheidsmanager

Nieuws 03 mei 2017

Op 20 november 2017 worden de Overheidsawards uitgereikt aan de Overheidsmanager van het Jaar en Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017. Vanaf 17 april is de mogelijkheid tot nomineren voor beide verkiezingen geopend. Voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017 is de jury op zoek naar innovatieve oplossingen en excellent presterende overheidsorganisaties. Welke organisatie moet aldus u genomineerd worden? Nomineren kan tot 1 september.

Verkiezing 2017 logo (002).png

Op maandag 20 november 2017 zal tijdens de Overheidsawards in de Ridderzaal bekend worden gemaakt welke van de drie finalisten zich de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017 mag noemen. Ook wordt de Overheidsmanager van 2017 gekozen.

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Handvest Publiek Verantwoorden, ICTU, Interprovinciaal Overleg, Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten, Unie van Waterschappen, Vereniging voor Bestuurskunde en Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Bekijk de website voor meer informatie en om een organisatie aan te melden.

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter