ICTU Café

Het ICTU Café (#ICTUcafé) is een maandelijks terugkerende bijeenkomst over serieuze zaken van, voor en door relaties en medewerkers van ICTU.

Iedere maand staat een inhoudelijk en actueel thema centraal. Het ICTU Café start met een prikkelende presentatie of lezing, soms gevolgd door een paneldiscussie. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Datum, tijdstip en locatie

Het ICTU Café wordt in principe elke 2e dinsdag van bij voorkeur iedere maand van 16.30 tot 18.00 uur bij ICTU in Den Haag georganiseerd, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus.

Het kan ook voorkomen dat het ICTU Café op een andere dag of met een afwijkende aanvangstijd wordt georganiseerd. ICTU Grand Cafés of andere 'specials' voor genodigden vinden meestal op een andere locatie plaats.

Op de website wordt altijd de actuele informatie over het eerstvolgende ICTU Café vermeld, zie het Evenementenoverzicht.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor relaties en collega's werkzaam in de digitale overheid. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor ICTU Cafés, dan kunt u zich aanmelden via een berichtje naar ictucafe@ictu.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en bezoekers moeten voor aanvang zijn aangemeld.

Informatie of aanmelden?

Stuur een e-mail naar ictucafe@ictu.nl, onder vermelding van naam, organisatie en vermelding 'ICTU Café'.

Let op: bij een bezoek aan het ICTU-pand is een identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) nodig om toegang te krijgen.