ICTU Café

Het ICTU Café (#ICTUcafé) is periodiek terugkerende bijeenkomst over 'serieuze zaken' van, voor en door relaties en medewerkers van ICTU.

Steeds staat een inhoudelijk en actueel thema centraal. Het ICTU Café start met een prikkelende presentatie of lezing, soms gevolgd door een paneldiscussie. De live bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Datum, tijdstip en locatie

Pre corona vond maandelijks op de 2e dinsdag van de maand live bij ICTU een ICTU Café plaats. In 2023 wordt het ICTU Café periodiek zowel live op locatie, als online georganiseerd. Steeds aan het einde van de middag. Op de website wordt altijd de actuele informatie over het eerstvolgende ICTU Café vermeld, zie het Evenementenoverzicht.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor relaties en collega's werkzaam in de digitale overheid. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor ICTU Cafés, dan kunt u zich aanmelden via een berichtje naar ictucafe@ictu.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en bezoekers moeten voor aanvang zijn aangemeld.

Informatie of aanmelden?

Stuur een e-mail naar ictucafe@ictu.nl, onder vermelding van naam, organisatie en vermelding 'ICTU Café'.

Let op: bij een bezoek aan het ICTU-pand is een identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) nodig om toegang te krijgen.