Overslaan en naar de inhoud gaan

Voordracht dr. Rebecca Moody over datagedreven werken, 24 augustus 2021

Evenement

Dr. Rebecca Moody is assistant professor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Programma

Op dinsdag 24 augustus gaf Moody een online voordracht over datagedreven werken: wat werkt wel en wat werkt niet? Aan de hand van theorie en voorbeelden uit de praktijk nam Moody ons mee in dit thema. Hoe het succesvol kan werken in een (overheids-) organisatie, waar je rekening mee moet houden, en wat je beter niet kunt doen.

Deze sessie op 24 augustus van 16.00 tot uiterlijk 17.00 uur was het 2e ICTU Café on screen in een nieuwe serie die op 22 juni van start ging. Een aantal mini-colleges waarin we online ingaan op actuele vraagstukken in ons werkveld. Met aandacht voor ontwikkelingen in de (digitale) technologie in relatie tot maatschappelijke vraagstukken. En aandacht voor de rol van de overheid en de digitale menselijke maat daarbij. Hoe kunnen we daar mee omgaan?
ICTU organiseert deze serie in het kader van ICTU 20 jaar.

Binnenkort kunt u de replay van deze sessie bekijken.

Doelgroep

Deze online sessies zijn bedoeld voor collega's werkzaam voor de overheid en geïnteresseerd in bovengenoemde vraagstukken.

ICTU organiseerde deze sessie mede met het Kennisplatform (Big) Data (een initiatief dat ontstond naar aanleiding van het ICTU Café 'Big Data en ethiek', september 2016). Leden van het Kennisplatform ontvingen een uitnodiging voor deelname aan deze online voordracht.

Lees ook het artikel 'Werken met data in de praktijk' (februari 2021) elders op deze website.

Sessie Peter Sloot 22 juni terugkijken

De eerste sessie uit deze serie op 22 juni 2021 was een voordracht door professor Peter Sloot met de titel 'Inzichten uit de complexiteitswetenschap'. Deze online voordracht van Peter Sloot kunt u hier terugzien.

Geïnteresseerd in de vorige serie online mini-colleges? Bekijk dan de replays van het drieluik uit de eerdere serie minicolleges elders op deze website.