Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Nieuwjaarscafé 17 januari 2017

Evenement

Het eerste ICTU Café van 2017 vindt plaats op dinsdag 17 januari.

Experts van Rijkswaterstaat en ICTU geven een kijkje in de keuken hoe gezamenlijk op innovatieve wijze wordt gewerkt aan een nieuw Informatie en Volgsysteem voor de Scheepvaart in het project 'IVS Next'.

Met bijdragen van onder andere Leendert Jan Hooiveld en Peter den Held (RWS), Jan Peter Jansen, Frank Niessink en Hans Verweij (ICTU). Zij vertellen hoe dit nieuwe scheepvaartsysteem voor de binnenvaart tot stand komt, wat de voordelen zijn van deze agile aanpak en wat de lessons learned voor andere overheden kunnen zijn.

Het inhoudelijk programma begint om 16.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel.

ICTU wenst u uiteraard nog een goed 2017!

Over het ICTU Café

Het ICTU Café (#ICTUCafé) is een maandelijks terugkerende bijeenkomst over serieuze zaken van, voor en medewerkers en relaties van ICTU. Iedere keer staat een inhoudelijk, interessant en actueel thema centraal. Het ICTU Café start met een prikkelende presentatie of inleiding, gevolgd door een paneldiscussie. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Datum, tijdstip en locatie

Het ICTU Café wordt in principe iedere maand georganiseerd bij ICTU in Den Haag, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Doelgroep: collega's en relaties werkzaam in de digitale overheid. De bijeenkomsten zijn in principe vrij toegankelijk voor deze doelgroep. Met de opmerking dat een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bezoekers moeten voor aanvang worden aangemeld.

Let op: bij een bezoek aan het ICTU-pand is een identiteitsbewijs(ID-kaart, paspoort of rijbewijs) nodig om toegang te krijgen.

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of zich aanmelden, stuur dan een bericht naar ictucafe@ictu.nl.