ICTU Café over informatieveiligheid en Alert Online

Evenement

In dit ICTU Café aandacht voor informatieveiligheid tijdens de tweede Alert Online week 2017. Alert Online maakt zich hard voor bewustwording rond cybersecurity. In het ICTU Café aandacht voor het thema informatieveiligheid en wat dit vraagt van (overheids-)organisaties. Waarom is dat juist nu zo belangrijk, welke ontwikkelingen zien we en wat kunnen we morgen zelf al toepassen?

Met bijdragen van onder andere Marcel Spruit, Lector Cyber security & safety van de Haagse Hogeschool, Ad Reuijl, directeur van het CIP, het centrum voor informatiebeveiliging en privacybescherming, en Mirella Tijhaar van The Hague Security Delta (HSD).

Lees meer over het onderwerp iBewustzijn in het artikel 'Tussen de oren' met Janine Jongepier en Gino Laan over het programma iBewustzijn.

Over het ICTU Café

Het ICTU Café (#ICTUcafé) is een maandelijks terugkerende bijeenkomst over serieuze zaken van, voor en door relaties en medewerkers van ICTU. Iedere maand staat een inhoudelijk en actueel thema centraal.

Datum, tijdstip en locatie

Het ICTU Café wordt in principe elke 2e dinsdag van de maand van 16.30 tot circa 18.00 uur bij ICTU in Den Haag georganiseerd, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus.

Informatie of aanmelden?

Voor deelname moet u zich vooraf even aanmelden. Stuur een e-mail naar ictucafe@ictu.nl, onder vermelding van naam, organisatie en vermelding 'ICTU Café'. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.