Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café 9 oktober 2018

Evenement

Voor dit ICTU Café wordt uitgeweken naar een nieuwe datum in verband met de agenda van sprekers! Op 9 oktober dus geen ICTU Café.

Houd onze evenementenagenda in de gaten!

Over het ICTU Café

Het ICTU Café (#ICTUcafé) is een maandelijks terugkerende bijeenkomst over serieuze zaken van, voor en door relaties en medewerkers van ICTU. Iedere maand staat een inhoudelijk en actueel thema centraal. Het ICTU Café start met een prikkelende presentatie of lezing, al dan niet gevolgd door een paneldiscussie. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Datum, tijdstip en locatie

Het ICTU Café wordt in principe elke 2e dinsdag van bij voorkeur iedere maand van 16.30 tot 18.00 uur bij ICTU in Den Haag georganiseerd, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus.

Het kan ook voorkomen dat het ICTU Café op een andere dag of met een afwijkende aanvangstijd wordt georganiseerd. ICTU Grand Cafés of andere 'specials' voor genodigden vinden meestal op een andere locatie plaats. Op de website wordt altijd de actuele informatie over het eerstvolgende ICTU Café vermeld.

Deelnemen

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor relaties en collega's werkzaam in de digitale overheid. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor ICTU Cafés, dan kunt u zich aanmelden via een berichtje naar ictucafe@ictu.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, bezoekers moeten voor aanvang zijn aangemeld.