Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café 13 maart 2018

Evenement

Het eerstvolgende ICTU Café vindt plaats op dinsdag 13 maart.

Waarom willen we eigenlijk dat de overheid klantgericht is? Waarom is het omvormen naar klantgerichte organisaties of het idee van de burger als klant misschien niet altijd zo vanzelfsprekend als wordt gedacht?
En: hoe ziet de interactie tussen overheid, burgers en ondernemers er in de toekomst uit?

Deze twee onderwerpen komen aan bod in het eerstvolgende ICTU Café op dinsdag 13 maart.

Met bijdragen van Marcel Hoogwout, auteur van het proefschrift ‘De rationaliteit van de klantgerichte overheid’. En met een bijdrage van Rinus Harmsma (UWV) en José Dominguez Alvarez (BZK) van de werkgroep waarin overheidsorganisaties de interactie (fysiek en digitaal) tussen gebruikers en overheid in de toekomst onderzoeken. Vanuit de interactiebehoeften van burgers en ondernemers. Gericht op een integrale visie op die interactie tussen overheid, burgers en ondernemers, als inspiratie op weg naar de toekomst.

Datum, tijdstip en locatie

Het ICTU Café wordt in principe elke 2e dinsdag van bij voorkeur iedere maand van 16.30 tot 17.30 uur bij ICTU in Den Haag georganiseerd, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor relaties en collega's werkzaam in de digitale overheid. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor ICTU Cafés, dan kunt u zich aanmelden via een berichtje naar ictucafe@ictu.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en bezoekers moeten voor aanvang zijn aangemeld.

Informatie of aanmelden?

Stuur een e-mail naar ictucafe@ictu.nl, onder vermelding van naam, organisatie en vermelding 'ICTU Café'. Let op: bij een bezoek aan het ICTU-pand is een identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) nodig om toegang te krijgen.