Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café 12 september GAAT HELAAS NIET DOOR

Evenement

Thema: 'Digitale overheid in ontwikkeling. Over ‘ontembare problemen en veranderkundige opgaven’.

Helaas gaat het ICTU Café van dinsdag 12 september niet door. Door staking van Franse luchtverkeersleiders kan een van onze hoofdsprekers niet op tijd aanwezig zijn. We zullen een andere datum inplannen voor het ICTU Café over ‘ontembare problemen en veranderkundige opgaven’ met Herko Coomans, Erik Gerritsen en Tom Kok.

ICTU Café 12 september 2017.jpg

In dit speciale ICTU Café kijken we naar de opgaven waar we als digitale overheid voor staan. Technologische ontwikkelingen gaan bijna sneller dan we aankunnen, er is sprake van herordening van taken van mens naar machine en daarmee het ontstaan van tal van nieuwe veranderkundige vraagstukken. Die nopen tot ander leiderschap, nieuwe uitgangspunten en andere denkkaders. Digitale transformatie als een nieuw ‘massive transformative purpose’.

In dit ICTU Café gaat het over deze ontwikkelingen, vanuit o.a. de zorg als casus, met o.a. bijdragen van Herko Coomans (Directie Informatiebeleid, Ministerie van VWS), over ‘veranderkundige opgaven’ en Erik Gerritsen (Secretaris-Generaal, Ministerie van VWS) over zijn kijk op ‘ontembare problemen’ die daarbij komen kijken. Tom Kok (bestuursadviseur, auteur Handboek inspirerend leiderschap) verzorgt een inleiding.

Dit ICTU Café is toegankelijk voor genodigden en start iets later dan gebruikelijk, rond 17.15 uur. Meer informatie? Stuur dan een berichtje naar ictucafe@ictu.nl.

Zie elders op deze website voor informatie over eerdere ICTU Cafés.