Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café 11 december 2018

Evenement

Dit ICTU Café staat in het teken van digitale democratie.

We staan stil bij het fenomeen digitale democratie en ontwikkelingen rond digitale participatie en hoe deze vorm krijgen, bijvoorbeeld via de proeftuin Digitale Democratie. Met bijdragen van onder andere Boudewijn Steur (ministerie van BZK), Bart Jeukendrup (open source expert),  Anne de Zeeuw (Netwerk Democratie) en andere experts, en met input van recente inzichten en ontwikkelingen op dit terrein, zoals open source participatie middelen.

Foto_Binnenhof.jpg

Over het ICTU Café

Het ICTU Café (#ICTUcafé) is een maandelijks terugkerende bijeenkomst over serieuze zaken van, voor en door relaties en medewerkers van ICTU. Iedere maand staat een inhoudelijk en actueel thema centraal. Het ICTU Café start met een prikkelende presentatie of lezing, al dan niet gevolgd door een paneldiscussie. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Het ICTU Café wordt in principe elke 2e dinsdag van bij voorkeur iedere maand van 16.30 tot 18.00 uur bij ICTU in Den Haag georganiseerd, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus. Het kan ook voorkomen dat het ICTU Café op een andere dag of met een afwijkende aanvangstijd wordt georganiseerd.

Op de website vindt u altijd de meest actuele informatie over het eerstvolgende ICTU Café!

Deelnemen?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor relaties en collega's werkzaam in de digitale overheid. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor ICTU Cafés, dan kunt u zich aanmelden via een berichtje naar ictucafe@ictu.nl. Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar, bezoekers moeten voor aanvang zijn aangemeld.