Overslaan en naar de inhoud gaan

iBestuur symposium | De mens centraal, ook digitaal

Evenement
Gebruiker Centraal - symposium iBestuur - mediatheek Rijksoverheid.jpg
Fotografie: Mediatheek Rijksoverheid (Vincent van den Hoogen)

Hoe zorg je er als bestuurder of als manager voor dat de burger of klant daadwerkelijk het uitgangspunt is bij beleid en dienstverlening? Die vraag komt aan de orde tijdens het symposium op 9 juni. In samenwerking met Gebruiker Centraal.

Datum en locatie

Nieuwspoort - 9 juni 2016, van 15 tot 17 uur.

De Gebruiker Centraal stellen in dienstverlening en beleid: daar is niemand tegen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Hoe zorg je er als bestuurder en als manager voor dat de burger of klant daadwerkelijk het uitgangspunt is bij beleid en dienstverlening? Zodat Digitaal 2017 straks gaat over het optimaal aansluiten bij de leefwereld van de burger? Daar gaat dit symposium dat iBestuur samen met Gebruiker Centraal organiseert. ICTU is mede organisator, en actief in Gebruiker Centraal.

De Gebruiker Centraal is een community voor iedereen die met online dienstverlening binnen de overheid bezig is. Deze community stelt een aantal ontwerpprincipes vast. Deze principes worden gebundeld in een manifest, dat tijdens het symposium wordt gepresenteerd en ondertekend.

Meer informatie?

Informatie over het programma vindt u via op de website van iBestuur.

Deelname aan het symposium is kosteloos. Inmiddels zijn er meer dan 180 aanmeldingen voor het symposium. Inschrijven is daarom alleen nog mogelijk voor diegene die een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen. We vragen uw begrip hiervoor.