Mini-college Rebecca Moody over datagedreven werken

Publicatie 13 sep 2021
De replay van het mini-college door dr. Rebecca Moody (EUR) over datagedreven werken (24 augustus 2021).

Een replay van het mini-college dat dr. Rebecca Moody (EUR) gaf over datagedreven werken op 24 augustus 2021.

Een online voordracht over datagedreven werken: wat werkt wel en wat werkt niet? Aan de hand van theorie en voorbeelden uit de praktijk nam Moody ons mee in dit thema. Hoe het succesvol kan werken in een (overheids-) organisatie, waar je rekening mee moet houden, en wat je beter niet kunt doen.

Deze sessie op 24 augustus was het tweede ICTU Café on screen in een nieuwe serie die op 22 juni van start ging. Een aantal mini-colleges waarin we online ingaan op actuele vraagstukken in ons werkveld. Met aandacht voor ontwikkelingen in de (digitale) technologie in relatie tot maatschappelijke vraagstukken. En aandacht voor de rol van de overheid en de digitale menselijke maat daarbij. Hoe kunnen we daar mee omgaan?
ICTU organiseert deze serie in het kader van ICTU 20 jaar.

De eerste sessie in deze serie betrof de voordracht door professor Peter Sloot, professor of Complex Adaptive Systems aan de UvA en directeur van het Institute for Advanced Study (IAS). Over hoe inzichten uit de complexiteitswetenschap ons kunnen inspireren. Deze voordracht kunt u eveneens terugkijken via de replay op deze website.

Meer weten?

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter