ICTU-artikelen in iBestuur magazine

Publicatie 26 jan 2018

Het januari nummer van iBestuur (nummer 25) is onlangs verschenen. Hierin twee artikelen waaraan ICTU heeft bijgedragen.

‘Vensters: benchmark als leerinstrument’

Hoe sta je er als overheidsorganisatie voor en wat kun je leren van andere overheidsorganisaties? Om daarachter te komen gebruiken inmiddels 110 publieke organisaties het instrument Vensters, een benchmarktool met de focus op leren.
In dit artikel komen Daniël van Geest en Maik van Veldhoven aan het woord, beiden duo-programmamanager van Vensters bij ICTU.
Lees het artikel in het iBestuur magazine (pagina 56 en 57) of lees het gehele magazine online.

Zie ook het artikel in het ICTU Magazine van oktober 2017, met Johan Strieker, namens het Ministerie van BZK opdrachtgever van Vensters.

‘Blockhainmissie naar Singapore’

Nederlandse blockchainstakeholders binnen de overheid en het bankwezen bezochten eind 2017 het sterk innoverende Singapore. Doel was kennisuitwisseling en samenwerkingsverbanden opzetten. Blockchainpilots.nl organiseerde de reis, ICTU was een van de deelnemers.

Lees het artikel ‘Blockchainmissie naar Singapore’ met bijdragen van Giulietta Marani en Steven Gort van ICTU op pagina 58 en 59 van dit januari nummer van iBestuur magazine. Of lees het gehele iBestuur magazine online.

Meer lezen over ICTU en technologische innovaties? Kijk dan op de pagina ICTU en Innovatie elders op deze website.

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter